Heen & weer

Met de fiets

Maak het jezelf gemakkelijk en kom met de fiets naar TRAX-festival. Vlot, gemakkelijk en gezond!

Dichtbij het festivalterrein is een bewaakte fietshaven voorzien. Via de Beversesteenweg of de fietstunnel aan de Spoorweglaan kom je vlot tot bij de fietsparking. Geef jouw fiets een veilig plaatsje met een fietsslot en haal hem op tijd op. Tot 2 u. waken wij over jouw fiets.

Met het openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer? Dan stopt jouw bus of trein aan het station van Roeselare, op vijf minuten wandelen van het festivalterrein.

Hou er wel rekening mee dat de bussen/treinen ’s nachts niet rijden, zorg dus dat je zelf terug huiswaarts kan keren of dichtbij kan overnachten.

Bereken hier jouw vlotste route naar het station van Roeselare.

Met de wagen

Met de wagen kan je dichtbij en goedkoop parkeren! 

Alle info over de parking Station vind je hier.

TIP: stel jouw GPS in op de Jules Lagaelaan, waar je vlot de parking kan inrijden.

Iedere eerste zaterdag van de maand en tijdens speciale evenementdagen worden parkeerders in Roeselare verwend met een bijzonder gunsttarief!

Wie tussen 12u00 en 20u00 Parking De Munt, de Wallenparking of de Stationsparking binnenrijdt kan voor 1 euro maar liefst 4 uur lang zorgeloos parkeren. Een leuke dag in Roeselare doorbrengen zal ook voordeliger zijn want van 12u00 tot 20u00 's avonds geldt een maximumbedrag van 2 euro. Bezoekers moeten niks speciaals doen: aan de betaalautomaat wordt het gunsttarief automatisch toegepast.